недеља, 1. мај 2011.

Vozom "Romantika" na izlet

Muzejski voz "Romantika" pocinje redovnu sezonu saobracanja 16. aprila, vožnjom od Beograda do Sremskih Karlovaca, najavile su Železnice Srbije.

"Romantika" ce sa beogradske železnicke stanice 16. aprila krenuti u 9 i 20, a povratak u Beograd predviden je za 20 i 45 istog dana.

Cene karata za odrasle iznosi od 308 do 444 dinara, u zavisnosti od razreda. Deca i penzioneri placaju 222 dinara za sve razrede, a najstariji sugradani za prvi razred placaju 311 dinara.

Sezona ce trajati do oktobra, a "Romantika" ce svake subote saobracati na relacijama od Beograda do Novog Sada, Palica, Vršca, Bele Crkve, Smedereva, Požarevca, Jagodine, Ovcar Banje, kao i jednom mesecno do Mokre Gore.

Prva ovogodišnja vožnja do Mokre Gore bice 23. aprila, a zatim 14. maja, 11. juna, 2. i 30. jula, 13. avgusta i 3. septembra.

Polazak sa beogradske stanice je u 6.55 sati, a povratak oko 22.40 sati. Putnici ce se prevoziti "Romantikom" od Beograda do Branešaca i nazad, kao i vozom "Nostalgija" na relaciji Mokra Gora-Šargan Vitasi-Mokra Gora.

Cena izleta za odrasle iznosi 1.522 dinara, a za decu od šest do 14 godina 876 dinara. U tu cenu nije uracunat autobuski prevoz Branešci-Mokra Gora-Branešci.

Karte se mogu kupiti u železnickim stanicama Beograd, Vukov spomenik i Novi Sad, kao i u turistickim agencijama "KSR Beogradturs", "Putnik" i "Magelan", saopštile su Železnice Srbije.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

1 коментар: