уторак, 3. мај 2011.

A najbolji hosteli u Evropi su...

Ako želite da uštedite tokom putovanja, nocenje u hostelima je najpametnije rešenje...

Hosteli su postali mnogo popularniji od hotela

Pogledajte spisak najboljih evropskih hostela koji su osvojili nagrade Hoskar za uspešnu kombinaciju kvalitetnog smeštaja i pristupacnih cena.

Nagrada se dodeljuje vec devet godina, a ocenjuje se kvalitet smeštaja, sigurnost, lokacija i osoblje hostela. U trci za najbolje je ucestvovalo 25.000 objekata iz cele Evope. Pogledajte listu najboljih i birajte i rezervišite smeštaj na vreme jer su sobe u ovim hostelima veoma tražene.

Ukoliko želite da posetite Lisabon, treba da znate da se u ovom gradu nalaze cak tri najbolja evropska hostela. Na prvom mestu je Travelers Haus koji se nalazi u samom centru grada u pešackoj zoni Rua Agusta. Najniža cena nocenje je 15 evra.

Na drugom mestu je Laundž Hostel koji se nalazi u centru kvarta Baiksa. Rec je o modernom objektu, koji ima svoj zimski vrt, jenokrevetne i višekrevetne sobe koje je uredila umetnica. Nocenje košta od 18 evra, pa nadalje.

Na drugom mestu najboljeg novog hostela našao se Vertigo vju-port u Marseju. Hostel se nalazi u staroj luci i nije daleko od plaže. Objekat je poseban po tome što je svaku sobu individualno uredio po jedan umetnik. Nocenje košta od 16 evra.

Za najbolji hostel Nemacke proglašen je Reiz a smajl hostel koji se nalazi u glavnom gradu Berlinu. Objekat je smešten je u gradskoj cetvrti Fridrihšajn, a u potpunosti je neprofitan. Naime, sva zarada se donira organizaciji koja pomaže deci u Zambiji. Sobe su uredene u africkom duhu. A cena smeštaja je prava sitnica - od 9,90 evra.

I Španija ima svog pobednika. U kategoriji posebne cene prvo mesto je osvojio Inout Hostel u Barseloni, koji se nalazi u središtu vlastitog parka, ima lepe sobe, restoran, bar, pa cak i bazen. Cena? Od 8 evra pa nadalje.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Нема коментара:

Постави коментар