недеља, 1. мај 2011.

Svi se grabe za ovaj posao

07. 04. 2011. 08:00h | Vestionline
Švedski magazin "Amelia" objavio je konkurs za radno mesto ocenjivaca kvaliteta usluge na plažama, na koji se vec prijavilo više stotina zainteresovanih.

Uslovi koje aplikant mora da ispunjava su: da je u mogucnosti da putuje, da se izležava na ležaljkama, isprobava pica, uživa u masažama celog tela i da cita.

Kandidati moraju da znaju da plivaju, treba da budu voljni da rade prekovremeno (na primer prilikom testiranja pica), te da budu u stanju da ne rade ništa veci deo vremena.

"Primili smo veoma mnogo prijava", otkrila je urednica magazina Asa Lundegard.

Stotine zainteresovanih iz raznih delova sveta prijavili su se za posao za samo nekoliko sati nakon objave oglasa.

Pošto magazin "Amelia" nema dovoljno novinara koji bi mogli ici na teren i izveštavati o, recimo, plažama sa najboljom uslugom, odlucili su da angažuju osobu koja ce putovati i za njih odradivati taj posao, javio je Fox News.

Oglas je objavljen 1. aprila, a mnogi su mislili da je u pitanju šala, ali urednica Lundegard tvrdi da su sasvim ozbiljni u svom naumu.

Srecni dobitnik posla morace cetiri sedmice da putuje od Kostarike do Kejptauna i na dve još uvek neodredene lokacije u Aziji, a nece mu sve biti zabava i igra, vec ce stalno morati da piše blog o stecenim iskustvima.

"Želimo da ta osoba sa našim citaocima deli svoje impresije o dostupnosti plaža, o lakoci upoznavanja ljudi i drugim stvarima", objasnila je urednica magazina.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Нема коментара:

Постави коментар