понедељак, 9. мај 2011.

A najbolji hosteli u Evropi su...

Ako želite da uštedite tokom putovanja, nocenje u hostelima je najpametnije rešenje...

Hosteli su postali mnogo popularniji od hotela

Pogledajte spisak najboljih evropskih hostela koji su osvojili nagrade Hoskar za uspešnu kombinaciju kvalitetnog smeštaja i pristupacnih cena.

Nagrada se dodeljuje vec devet godina, a ocenjuje se kvalitet smeštaja, sigurnost, lokacija i osoblje hostela. U trci za najbolje je ucestvovalo 25.000 objekata iz cele Evope. Pogledajte listu najboljih i birajte i rezervišite smeštaj na vreme jer su sobe u ovim hostelima veoma tražene.

Ukoliko želite da posetite Lisabon, treba da znate da se u ovom gradu nalaze cak tri najbolja evropska hostela. Na prvom mestu je Travelers Haus koji se nalazi u samom centru grada u pešackoj zoni Rua Agusta. Najniža cena nocenje je 15 evra.

Na drugom mestu je Laundž Hostel koji se nalazi u centru kvarta Baiksa. Rec je o modernom objektu, koji ima svoj zimski vrt, jenokrevetne i višekrevetne sobe koje je uredila umetnica. Nocenje košta od 18 evra, pa nadalje.

Na drugom mestu najboljeg novog hostela našao se Vertigo vju-port u Marseju. Hostel se nalazi u staroj luci i nije daleko od plaže. Objekat je poseban po tome što je svaku sobu individualno uredio po jedan umetnik. Nocenje košta od 16 evra.

Za najbolji hostel Nemacke proglašen je Reiz a smajl hostel koji se nalazi u glavnom gradu Berlinu. Objekat je smešten je u gradskoj cetvrti Fridrihšajn, a u potpunosti je neprofitan. Naime, sva zarada se donira organizaciji koja pomaže deci u Zambiji. Sobe su uredene u africkom duhu. A cena smeštaja je prava sitnica - od 9,90 evra.

I Španija ima svog pobednika. U kategoriji posebne cene prvo mesto je osvojio Inout Hostel u Barseloni, koji se nalazi u središtu vlastitog parka, ima lepe sobe, restoran, bar, pa cak i bazen. Cena? Od 8 evra pa nadalje.

Нема коментара:

Постави коментар