понедељак, 2. мај 2011.

Japan ukinuo vize građanima Srbije

Od 1. maja 2011. gradanima Srbije nece biti potrebne vize za boravak u Japanu u trajanju do 90 dana. Ova promena, kako isticu u Ambasadi Japana, odnosi se samo na gradane koji imaju biometrijski pasoš.

Od 1.maja u Japan samo sa biometrijskim pasošem

"Od 1. maja državljani Republike Srbije koji putuju u Japan radi turizma, poslovnog putovanja, posete rodacima ili poznanicima, ili ucešca na sportskim takmicenjima bez posebnog honorara, mogu boraviti u Japanu do 90 dana bez vize", kaže se u saopštenju Ambasade Japana.


Gradani koji imaju plavi pasoš, bez obzira da li se radi o kratkom boravku u Japanu do 90 dana i bez placenog honorara, i dalje treba da pribave odgovarajucu vizu.

"Povodom prirodne katastrofe koja je pogodila Japan, primili smo mnogobrojne reci podrške, saosecanja i ponude raznih vrsta pomoci. Zahvaljujuci vašoj podršci, Japan je sigurnim koracima poceo da se obnavlja. Uvek cete biti dobrodošli u Japan", piše u saopštenju ambasade Japana.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Нема коментара:

Постави коментар