петак, 29. април 2011.

Pametna putovanja za svačiji džep!

06. 04. 2011. 08:00h | Vestionline
Ako još uvek niste odlucili gde cete provesti godišnji odmor, raspust ili pauzu izmedu ispita, preporucujemo vam pametna putovanja. Vaše je samo da izaberete destinaciju za ucenje jezika u inostranstvu: Valensija, Malta, Nica, Malaga, Palma de Majorka, Fetije u Turskoj ili neki od 20 drugih gradova.

Pametna putovanja su koncept koji objedinjuje lepo i korisno, ucenje i uživanje, plažu i kurs jezika. U svojoj omiljenoj destinaciji možete imati casove od 2 puta nedeljno do intenzivnijeg programa - svaki dan po 6 casova jezika.

Na taj nacin, uz odmor na plaži, usavršicete engleski, španski, francuski, nemacki ili italijanski jezik. Po cenama od 370 do 490 evra možete provesti 2, 3 ili 4 nedelje u fantasticnim destinacijama. Palma de Majorka je samo jedna od mnogih lokacija koje su u ponudi ''Emanere''

Kursevi jezika u inostranstvu, sa obezbedenim smeštajem, sve su popularniji vid putovanja za putnike svih uzrasta. Motivi putovanja su razliciti: buduci studenti znaju da ce im bolje poznavanje stranog jezika uvecati šanse za upis na internacionalno priznatim fakultetima, roditelji rado šalju svoju decu na pametna putovanja, a menadžeri, IT strucnjaci, profesori, asistenti, bankari i zaposleni u raznim drugim delatnostima vec dobro znaju koliko im jezici koriste u karijeri.

U Valensiji, koja se nalazi na obali Costa Brava i poseduje široku i prelepu gradsku plažu, mnoštvo zanimljivih sadržaja, arhitekturu od koje zastaje dah, odlican provod i fantasticnu kuhinju, možete pohadati kurs španskog jezika, što sa smeštajem za 4 nedelje košta 490 evra.

Pored toga, agencija ''Emanera'' u ponudi ima i ucenje španskog u Malagi, gde 4 nedelje koštaju 470 evra. Malaga se nalazi na španskoj obali Costa del Sol, dom je Pabla Pikasa i Antonija Banderasa, jedinstvenog zalaska sunca, plaže Malageta i andalužanskog hedonizma. U cenu su uracunati test za odredivanje nivoa, odabrani kurs španskog, smeštaj u dvokrevetnoj sobi, material za casove, sertifikat i obilazak Malage sa lokalnim vodicem.

Engleski jezik možete usavršiti na letovanju na Malti, gde 2 nedelje koštaju 490 evra. U St. Džulijansu je nemoguce uciti engleski bez zabave – škola se nalazi u rezidenciji koja ima otvoren bazen i teren za odbojku plaže, dok ce vas u slobodno vreme zaseniti istorija, arhitektura i dobra zabava na ovom malom ostrvu gde se preplicu britanska, italijanska i arapska kultura. Šta još možete poželeti od letovanja!


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Нема коментара:

Постави коментар