субота, 30. април 2011.

Da li ste znali da ova mesta postoje?

Ništa nece dati posebnu car vašem picu bolje od ispijanja istog dok sedite u krilu "Ejlijena" (Alien), slažete se? Pripremite se za turneju po najneobicnijim barovima i klubovima širom sveta!

Giger bar je klub poznatog slikara i umetnika GigeraGiger Bar danas postoji u švajcarskm gradu Cur iako je prvenstveno zamišljeno da se nalazi u Njujorku. Izgradnja, sredivanje i dekorisanje bara trajalo je dve godine. Možda vam ime ovog bara ništa ne znaci, ali ako ste gledali film "Ejlijen" (Alien), prepoznatcete šta je bilo inspiracija za dizajn. Prostor je poprilicno mracan i neobican, a užasavajuci osecaj pružaju i posebno dizajnirane stolicei - kao da sedite u krilu cudovišta.


Ovaj mracni kutak Estonije inspirisan je kultnom grupom "Dipeš moud", a za njega verovatno ne znaju cak ni svi njihovi fanovi. Bar je još poznat po tome što servira koktele "Master & srvent" ili "Prsonal Džizs", a ne treba posebno naglašavati kakva se muzika tamo pušta. Fotografije clanova grupe krase zidove, a na video-zidu se stalno prikazuju spotovi. Za neke je ovo mesto pravi pakao, a za neke slatki raj.

Usluga na visini zadatka: Hobit haus


Dekor ovog kluba je šarmantan, preovladava drvo, a viši ljudi moraju da se sagnu da bi prošli kroz vrata. Pretpostavljate - vlasnici i osoblje lokala su osobe niskog rasta. Klub je poznat i po tome što svako vece gosti imaju priliku da uživaju u živoj muzici. Fotografisanje enterijera nije dozvoljeno: NASA bar


Osoblje kluba nosi svemirska odela, a citav je interijer osmišljen u spejs-šatl stilu. Šank je rezervoar za gorivo, toalet je u prostoriji za odlaganje smeca, stolovi su raketni bacaci, a na zidovima su fotografije - pogled na zemlju iz orbite. Sve u svemu - pravi raj za poštovaoce SF-a. Dobrodošli u klub za sirene: "Red si star"


Smešten je pet metara ispod površine Crvenog mora, a enterijer podseca na kucu za sirene. Stolice su u obliku meduze, lusteri u obliku morskih zvezda i naravno prostrani stakleni prozori. Sve pršti od boja! S obzirom da je rec o klubu i restoranu, gosti mogu kvalitetno da provedu vreme.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Нема коментара:

Постави коментар